Leírás
Összetevõk:
99%-os tisztaságú útifû maghéj
Az útifû maghéj a reform táplálkozás egyik legfontosabb összetevõje. Fedezze fel az eredetileg Iránban és Indiában õshonos útifû maghéj fogyasztásának elõnyeit!
Nagyfokú zselésítõ és vízmegkötõ hatása miatt a kiemelkedõ, 99%-os tisztaságú alapanyag utánozhatatlan segítség a konyhában
Bármely étkezésbe beillesztheti, vagy a napját is indíthatja úgy, hogy a müzlijébe teszi, sõt kenyereket, zsemléket is készíthet vele.
A paleolit kenyereknél a legnagyobb hátrány, hogy a tészta nagyon vizes lesz: ez a Nature Cookta Útifû basic maghéj használatával egyszerûen megoldható. Az állati zselatin legkitûnõbb helyettesítõje. Mártások, szószok sûrítésére kiválóan alkalmas, akár teljes egészében helyettesíthetünk vele más sûrítõanyagokat. Kitûnõ pudingok, gyümölcspürék készíthetõek az útifû maghéj használatával.
Felhasználási javaslat:
Kúrához: Egy evõkanál útifû maghéjat keverjünk el 2 dl vízben ? lehet tea, vagy gyümölcslé is ?, majd azonnal igyuk meg, hogy a zselésedés folyamata a gyomorban indulhasson meg. Reggel, és este javasolt fogyasztani, étkezéseink elõtt körülbelül 20-30 perccel.
A termék különlegessége, hogy hideg folyadékkal elkeverve is tökéletes állagú finomságokat készíthet, nem szükséges forralni.
Két éven aluli gyermekek, vagy várandós, szoptató nõk számára fogyasztását nem ajánljuk.
A termék fogyasztása nem helyettesíti az egészséges életmódot és a változatos, kiegyensúlyozott étrendet.