Leírás
Összetevõk:
Búzafû por.
Nyomokban zellert, mustármagot, vadrepcét és glutént tartalmazhat.
A búzafû az egyik leggazdagabb természetes A- és C-vitamin forrás, amely egyenlõ arányban tartalmaz E-, F-, K- és B-vitaminokat, B17 tartalma jelentõs.
Segíthet az emésztésben és a belsõ szervek mûködésében. Az emésztõrendszerben hatékonyan segítheti a kórokozó baktériumok és a hasznos baktériumok egyensúlyának helyreállításában, illetve az egészséges immunrendszer fenntartásában.
Magas klorofill-tartalma miatt véru?nket oxigénnel dúsítja, a sejtek oxigénellátása javul, így a gyulladások megszu?ntetésében komoly szerepe lehet.
A búzafû bõvelkedik a számunkra létfontosságú enzimekben, többek között az egyik leggazdagabb SOD (szuperoxid-diszmutáz) enzimforrás. Az SOD ku?lönleges hatású antioxidáns enzim, szabadgyök fogó, mely jelentõsen lelassíthatja a sejtöregedést. Nincs lúgosító kúra, méregtelenítés, salaktalanítás búzafû nélku?l. A tavaszi fáradtság energizáló zöldje, fogyasztása kedvezõen befolyásolhat számos allergiás tu?netet (pl. parlagfû allergiát).
Javasolt felhasználás, adagolás : 1-2 teáskanál naponta zöldséglében vagy vízben elkeverve, illetve javasoljuk a por egyenletes felrázását shakerrel.
Ha Ön terhes, szoptat, beteg, vagy gyógyszereket szed, konzultáljon kezelõorvosával, mielõtt bármiféle étrend-kiegészítõt használna! Ha az orvosa nem nyitott a az étrend-kiegészítõk alkalmazására, keressen fel egy természetgyógyász szakembert! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítõ nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot.