Leírás
Ha még nem tetted meg, itt az ideje, hiszen számos jó tulajdonsággal bír! Különösen gazdag e- és b-vitaminokban. A benne található szénhidrátok java keményítõ, amit a szervezet energiaforrásként tud hasznosítani. Segít a lúgosításban és magas rost: tartalmának köszönhetõen igen könnyen emészthetõ és hamar kelt telítettség - érzetet. Nagyon fontos pozitívuma még, hogy gluténmentes. A köles az egyik legõsibb gabonafajta, mely kínából ered, csak kiesett a köztudatból egy idõre. Szerencsére azonban egyre többen fedezik fel újra. Legyél te is egy a felfedezõk közül és tapasztald meg a számtalan elkészítési módot! A biopont javaslata a felhasználásra: a kölest elõkészítés elõtt mosd meg, majd háromszoros mennyiségû vízben kb. 15 perc alatt fõzd puhára! Allergénfigyelmeztetés földimogyorót, szezámmagot és búzát feldolgozó üzemben van csomagolva.