Leírás
Összetevõk:
Arabica kávé, ganoderma gomba, ginzeng, moringa, fügekaktusz,
fehér vesebab, szõlõmag-kivonat, kollagén, L-Karnitin, kalcium, Q10 koenzim.
Az ayurvéda gyógynövénytudományának több ezer éves tapasztalatát felhasználva fokoztuk ennek a csodálatos aromájú kávénak a hatását: a termékekben egyesül a kávé természetes élvezeti értéke a növények erejével. Az ayura herbal cappuccino az alábbi összetevõket tartalmazza: arabica instant kávépor, mely a világ egyik legfinomabb, legaromásabb kávébabjából származik. Növényi alapú kávékrémpor. A moringa fa (moringa oleifera) levelébõl készült kivonat az ayura herbal feketekávé egyik fõ anyaga. Természetes élénkítõ hatása hosszan tartó, nem terheli a szervezetet. 90-féle tápanyagot és 46-féle antioxidánst tartalmaz. A ginzeng - kivonat (panax ginzeng) általános élénkítõ, frissítõ hatását mindenki ismeri. Ezt a növényt már 4000 éve használják. A ginzeng gyökér számos tápanyagot, e- és b-vitamint, ásványi anyagokat (mangán, réz, cink) és poliszacharidokat, továbbá szterineket, flavonoidokat, illóolajokat tartalmaz. A pecsétviaszgomba (ganoderma lucidum) jótékony hatása régóta ismert. A hagyományos kínai orvoslás legfontosabb gyógynövénye. A gyógynövények királyának is nevezik. Keserû íze miatt jól beleillik a kávé ízvilágába. A ganoderma gomba értékes tápanyagokat, esszenciális aminosavakat, zsírsavakat, vitaminokat, polifenolokat, rostokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket, valamint antioxidánsokat tartalmaz.