99%-os tisztaságú útifű maghéj
Az útifű maghéj a reform táplálkozás egyik legfontosabb összetevője. Fedezze fel az eredetileg Iránban és Indiában őshonos útifű maghéj fogyasztásának előnyeit!
Nagyfokú zselésítő és vízmegkötő hatása miatt a kiemelkedő, 99%-os tisztaságú alapanyag utánozhatatlan segítség a konyhában
Bármely étkezésbe beillesztheti, vagy a napját is indíthatja úgy, hogy a müzlijébe teszi, sőt kenyereket, zsemléket is készíthet vele.
A paleolit kenyereknél a legnagyobb hátrány, hogy a tészta nagyon vizes lesz: ez a Nature Cookta Útifű basic maghéj használatával egyszerűen megoldható. Az állati zselatin legkitűnőbb helyettesítője. Mártások, szószok sűrítésére kiválóan alkalmas, akár teljes egészében helyettesíthetünk vele más sűrítőanyagokat. Kitűnő pudingok, gyümölcspürék készíthetőek az útifű maghéj használatával.
Felhasználási javaslat:
Kúrához: Egy evőkanál útifű maghéjat keverjünk el 2 dl vízben – lehet tea, vagy gyümölcslé is –, majd azonnal igyuk meg, hogy a zselésedés folyamata a gyomorban indulhasson meg. Reggel, és este javasolt fogyasztani, étkezéseink előtt körülbelül 20-30 perccel.
A termék különlegessége, hogy hideg folyadékkal elkeverve is tökéletes állagú finomságokat készíthet, nem szükséges forralni.
Két éven aluli gyermekek, vagy várandós, szoptató nők számára fogyasztását nem ajánljuk.
A termék fogyasztása nem helyettesíti az egészséges életmódot és a változatos, kiegyensúlyozott étrendet.
Tápanyagtartalom 100g termékben:
Energia: 1581kJ/378kcal
Szénhidrát: 88,9g
Fehérje: 0g
Zsír: 0g
Rost:77,8g