tápióka keményítő, kókuszliszt, édesítőszer: eritrit, bambuszrost liszt, útifű maghéj, gluténmentes sütőpor.
Szezámmagot és dióféléket felhasználó üzemben készült. Száraz, hűvös helyen tartandó.
Elkészítés: a 4 db szobahőmérsékletű M-es tojáshoz (kb.220 g) adj 40 ml vizet, 30 ml citromlevet és 60 g lágy kókuszzsírt. Majd keverd el a liszttel és pihentesd 20 percet hűtőben. Gyors mozdulatokkal gyúrd át. Oszd ketté a tésztát, ezután szilikonos lapon sodrófával nyújtsd kb. 5 mm vastagságra. Töltsd meg a kívánságod szerinti töltelékkel (pl. 200 g eritrittel darált mák, citrom reszelt héja, vanília és 50 ml víz felfőzve). A sütőpapír segítségével tekerd fel, a két végét nyomkodd össze, ezzel együtt helyezd tepsire, kend le előbb tojás sárgával, majd fehérjével és szurkáld meg egy villával. Átlagos sütési idő 180 fokon előmelegített sütőben 25 perc.